Bli kjent med vår nye prosjektkoordinator!

Mitt navn er Ellen Opsal og jeg er oppvokst litt overalt, men føler meg mest hjemme i Norge og USA. Etter fire år i Frankrike hvor jeg studerte internasjonal politikk, fullførte jeg ‘European Master in Migration and Intercultural Relations’- et samarbeid mellom flere europeiske og afrikanske universiteter. Jeg må nok jobbe en del ekstra med språket i startfasen, men jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet. 

 

Gjennom prosjektet ‘Vår Migrasjonshistorie’ arbeidet jeg med kunst som visuell historiefortelling på tvers av kulturer. Vi dokumenterte førstehåndserfaringer fra innvandrere i Stavangerområdet, og jeg fikk muligheten til å lære mer om skjæringsfeltet mellom akademisk forskning og kultur. Jeg har alltid hatt interesse for historie og kunst, og ser derfor fram til å bruke tid i Oslos flotte nye museer, spesielt Munchmuseet og Nasjonalmuseet. Av andre interesser har jeg alltid vært glad å gå i fjellet. Siden jeg er tilbake i Norge for første gang på mange år gleder jeg meg til å fornye medlemskapet i Den norske turistforeningen, og benytte alle de muligheter det gir. 

 

Jeg har lenge vært engasjert i fredsbevegelsen, både som student og som frivillig, og gleder meg til å bli bedre kjent med dette arbeidet og bygge en karriere rundt noe jeg er stolt av å jobbe med. Jeg er utadvendt og liker a komme i kontakt med mennesker med ulik bakgrunn, en egenskap jeg håper å få brukt i det kommende arbeidet som prosjektkoordinator. Som tidligere praktikant i Norges Fredsråd er jeg ikke helt ukjent med oppgavene men ser nå fram til et dypere engasjement og å lære mer om hvordan fredsbevegelsens arbeid organiseres i Norge. Jeg er sikker på at tiden i fredsrådet vil bringe mange spennende prosjekter. 

 

Kontakt: ellen@norgesfredsrad.no

Bilde: Norsk Folkehjelp