Fredshuset søker ny driftsansvarlig/regnskapsfører

Norges Fredsråd søker ny regnskapsfører/driftsansvarlig til Fredshuset i Oslo

Fredshuset i Oslo er Norges største og viktigste møtested for frivillig fredsarbeid. Vi holder til sentralt i Oslo i Møllergata 12 i et ungt og aktivt arbeidsfellesskap. Her har organisasjonene Norges Fredslag, LIM-nettverket, Nansen Fredssenter, CISV Norge, Nei til Atomvåpen, ICAN, PBI Norge og Norges Fredsråd sine kontorer. Fredshuset hadde offisiell åpning i mars 2012. Vi arrangerer ulike seminar, konferanser, foredrag, filmvisninger og andre arrangement, og driver ekstern utleie av møte- og seminarrom. Vil du være ansvarlig for driften av Fredshuset og være med på videreutviklingen av Norges viktigste arena for debatt om fredspolitiske spørsmål?

Oppgaver: 

– Regnskap, herunder lønn og budsjettansvar

– Helhetlig drift og administrasjon av Fredshuset, herunder kommunikasjon med leverandører/huseier/vaktmester, noe teknisk ansvar, ansvar for kontakt med interne og eksterne leietakere etc.

– Administrering av webside (www.fredshuset.no)

– Markedsføring

– Institusjonsbygging; videreutvikling av Fredshuset som arena

Ferdigheter: 

Søker må ha høyere utdanning, velutviklede IKT-ferdigheter, gode koordinerings- og kommunikasjonsevner, god fremstillingsevne muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk. Søker må ha erfaring med regnskapsrelaterte oppgaver og kunnskap om regnskapsprogrammer. Det er en fordel hvis søker har organisasjonsbakgrunn og kjennskap til og interesse for internasjonale politiske spørsmål.

Vi tilbyr: 

– Arbeidssted midt i Oslo sentrum i et ungt og hyggelig miljø

– Fleksibel arbeidstid

– Varierte arbeidsoppgaver

– Stort nettverk og kontakt med mange frivillige organisasjoner

– 100% stilling

– Tiltredelse: Fortrinnsvis oppstart 15. august 2013

– Lønn etter avtale

– Sted: Fredshuset; Møllergata 12, 7. etg.