Jubileumsboken «I strid for fred»

I forbindelse med at det i 2012 var 50 år siden Fredskontoret åpnet sine første lokaler i Stavanger, er boken «I strid for fred» gitt ut.

I STRID FOR FRED skildrer Fredskontorets etablering, utbredelse og avslutning i perioden 1962 til 1972. Det er en allsidig bok med 33 forfattere og 46 bidrag av høyst ulik art: Artikler om personlige opplevelser, inntrykk og hendelser. Om det egenartede ved fredsarbeidet i Nord-Norge, om kvinnenes fredsmarsjer på 1980-tallet, og artikler med perspektiv og utfordringer for fredsarbeidet i det 21. århundre. En mangfoldig, humoristisk, alvorlig, avslørende og sentral bok om et viktig kapittel i norsk fredshistorie. Redaktører er Sverre Røed-Larsen og Anne Hjort-Larsen, som begge har arbeidet ved Fredskontoret i Oslo.

Du har nå mulighet til å bestille Fredskontorets Jubileumsbok «i strid for fred» for 250 kr. Jubileumsboken koster i ordinært salg 339 kr. Fredskontorets jubileumsbok kan bestilles på flere måter. Bestill via e-post, stikk innom Norges Fredsråds kontor i Fredshuset, Møllergata 12, 7 etg. i Oslo eller ta kontakt med en av redaktørene.